Virgil Abloh. Nike. ICONS

Διαθεσιμότητα: In stock - Ready to ship!
SKU
PE00000007467
90,00EUR

Το 2016, η εταιρεία αθλητικών ειδών Nike και ο σχεδιαστής μόδας Virgil Abloh ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια συλλογή αθλητικών παπουτσιών που γιορτάζει τα 10 από τα πιο εμβληματικά παπούτσια της εταιρείας με έδρα το Όρεγκον. Με το έργο τους The Ten—το οποίο επαναπροσδιορίζει εικονίδια όπως τα Air Jordan 1, Air Max 90, Air Force 1 και Air Presto, μεταξύ άλλων— αναζωογόνησαν την κουλτούρα των sneaker.

Τα νέα σχέδια του Virgil Abloh προσφέρουν βαθιές γνώσεις σχετικά με την εφευρετικότητα της μηχανικής και ξεσπούν με πολιτιστικά στοιχεία. Βασιζόμενος στην ιδιοφυΐα του αρχικού παπουτσιού χρησιμοποιώντας γράμματα, ειρωνικές ετικέτες, κολάζ και τεχνικές γλυπτικής, ο Abloh παίζει με τη γλώσσα και τα γλυπτικά στοιχεία για να δημιουργήσει νέο νόημα. Εμπνευσμένος από το πνεύμα του ντανταϊσμού, της αρχιτεκτονικής θεωρίας και των πρωτοποριακών γεγονότων, αναλύει τι κάνει κάθε παπούτσι εμβληματικό και το αποδομεί σε ένα καλλιτεχνικό σύνολο.

Ρίχνουμε μια ματιά στα παρασκήνια και γινόμαστε μάρτυρες της DIY προσέγγισης του Abloh, η οποία δίνει σε κάθε μοντέλο της συλλογής Off-WhiteTM c/o Nike τη δική του μοναδική πινελιά.

Το βιβλίο τεκμηριώνει τον συνεργατικό τρόπο εργασίας του Abloh και επιβεβαιώνει τη δύναμη της εκτύπωσης. Για τον σχεδιασμό του, η Nike και ο Abloh συνεργάστηκαν με το αναγνωρισμένο στούντιο σχεδιασμού Zak Group με έδρα το Λονδίνο.. Το πρώτο μέρος του βιβλίου παρουσιάζει μια οπτική κουλτούρα των sneakers ενώ ένα λεξικό στο δεύτερο μέρος ορίζει τους βασικούς ανθρώπους, μέρη, αντικείμενα, ιδέες, υλικά και σκηνές από τις οποίες αναπτύχθηκε το έργο. Κείμενα του Nicholas Schonberger της Nike, του συγγραφέα Troy Patterson, του επιμελητή και ιστορικού Glenn Adamson και του ίδιου του Virgil Abloh πλαισιώνουν τη συλλογική δουλειά στην ιστορία της μόδας και του σχεδιασμού.

«Η απόλυτη αναδρομική έκθεση Virgil Abloh x Nike».

— sneakerfreaker.com

Εξώφυλλο: Δερματόδετο.

Μέγεθος: Π: 25,5 x L: 30 εκ.

Γλώσσα: Αγγλικά

Για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 60 ΕΥΡΩ η παράδοση εντός Ελλάδος είναι ΔΩΡΕΑΝ, εκτός από περιπτώσεις μεγάλων επίπλων, καθώς και κάποιων προϊόντων φωτισμού, τα οποία είναι περισσότερο ευπαθή. Μικρότερα προϊόντα αποστέλλονται ως κανονικά δέματα. Κατά την περίοδο των εκπτώσεων δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά.

Το κόστος αποστολής για την Ελλάδα είναι περίπου 3,50 ΕΥΡΩ για κάθε δέμα (μικρά προϊόντα έως 2 κιλά). Ογκώδη αντικείμενα αποστέλλονται ως μεγάλα δέματα. Το ακριβές κόστος αποστολής αυτών θα φαίνεται κατά την διαδικασία της αγοράς, αλλά εκτιμάται σε περίπου 6 ΕΥΡΩ. Κάποια μεγαλύτερα έπιπλα και φωτιστικά απαιτούν ειδική παράδοση ή ενδεχομένως και απευθείας παραλαβή από το Κατάστημα μας. Για τις περιπτώσεις αυτές, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, παρακαλούμε συνεννοηθείτε σχετικά μαζί μας, καλώντας μας στο τηλ. (+30) 210 220 8434 ή αποστέλλοντας email στην διεύθυνση [email protected]. Στοχεύουμε πάντοτε στο να προσφέρου με την καλύτερη και πιο οικονομική υπηρεσία και μπορείτε πάντα να κανονίσετε την παραλαβή από το Κατάστημά μας δωρεάν όποτε επιθυμείτε.

Για παραδόσεις σε χώρες του εξωτερικού,το κόστος ποικίλει ανάλογα με την χώρα και την συγκεκριμένη περιοχή. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωσή σας, συνιστούμε πριν προχωρήσετε σε κάποια αγορά να μας αποστέλλετε μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε και εμείς θα σας ενημερώνουμε για το κόστος αποστολής αυτών στην διεύθυνση που επιθυμείτε.

Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

-thumb -thumb-2 -thumb-3
-2 -3
Γλώσσα

Website created with by Elegento