Salad for President

Διαθεσιμότητα: In stock - Ready to ship!
SKU
PE00000012195
Ειδική Τιμή 31,03EUR Κανονική Τιμή 36,50EUR

Ο δημιουργός του εξαιρετικά δημοφιλούς Salad for President παρουσιάζει μια πλούσια συλλογή με περισσότερες από 75 συνταγές για σαλάτες, με συνεισφορές και συνεντεύξεις από καλλιτέχνες/δημιουργικούς επαγγελματίες όπως οι William Wegman, Tauba Auerbach, Laurie Anderson και Alice Waters. 

Η Τζούλια Σέρμαν λατρεύει τη σαλάτα. Στο βιβλίο που πήρε το όνομά της από το δημοφιλές blog της, η Σέρμαν ενθαρρύνει τους αναγνώστες της να θεωρούν τη σαλάτα μια καθημερινή απόλαυση που μπορεί να περιλαμβάνει κοκτέιλ, σούπες, οικογενειακά πιάτα brunch και γεύματα για το δείπνο. Αυτή η συλλογή αλμυρών συνταγών θα δελεάσει τους αναγνώστες σε αναζήτηση διαφορετικών γαστρονομικών επιλογών, από ελαφριά έως χορταστικά πιάτα. Οι συνταγές, αν και δεν είναι αποκλειστικά χορτοφαγικές, επικεντρώνονται σε εποχιακά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Ο Sherman περιλαμβάνει επίσης εμπιστευτικές συμβουλές για την καλλιέργεια του δικού σας κήπου με βότανα και χόρτα. 

Η σαλάτα —με τις άπειρες δυνατότητές της— είναι ένα παιχνίδι ατελείωτων συνδυασμών και όχι ασφυκτικών κανόνων. Και έχοντας αυτό κατά νου, το Salad for President προσφέρει ένα παράθυρο στον τρόπο με τον οποίο οι καλλιτέχνες προσεγγίζουν την προετοιμασία των αγαπημένων τους πιάτων. Επισκέπτεται γλύπτες, ζωγράφους, φωτογράφους και μουσικούς στα σπίτια και τους κήπους τους, παίρνοντας συνεντεύξεις και φωτογραφίζοντας τους καθώς μαγειρεύουν. Εξαιρετικά μοναδικό στην εμφάνισή του στον κόσμο του φαγητού, της τέχνης και των καθημερινών πρακτικών, το Salad for President είναι ταυτόχρονα μια πρακτική πηγή για υγιεινές, ικανοποιητικές συνταγές και μια εμπνευσμένη ματιά στη δημιουργικότητα.

Μέγεθος: M: 21 × Π: 28,5 εκ.

Εξώφυλλο: Σκληρόδετο

Γλώσσα: Αγγλικά

Για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 60 ΕΥΡΩ η παράδοση εντός Ελλάδος είναι ΔΩΡΕΑΝ, εκτός από περιπτώσεις μεγάλων επίπλων, καθώς και κάποιων προϊόντων φωτισμού, τα οποία είναι περισσότερο ευπαθή. Μικρότερα προϊόντα αποστέλλονται ως κανονικά δέματα. Κατά την περίοδο των εκπτώσεων δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά.

Το κόστος αποστολής για την Ελλάδα είναι περίπου 3,50 ΕΥΡΩ για κάθε δέμα (μικρά προϊόντα έως 2 κιλά). Ογκώδη αντικείμενα αποστέλλονται ως μεγάλα δέματα. Το ακριβές κόστος αποστολής αυτών θα φαίνεται κατά την διαδικασία της αγοράς, αλλά εκτιμάται σε περίπου 6 ΕΥΡΩ. Κάποια μεγαλύτερα έπιπλα και φωτιστικά απαιτούν ειδική παράδοση ή ενδεχομένως και απευθείας παραλαβή από το Κατάστημα μας. Για τις περιπτώσεις αυτές, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, παρακαλούμε συνεννοηθείτε σχετικά μαζί μας, καλώντας μας στο τηλ. (+30) 210 220 8434 ή αποστέλλοντας email στην διεύθυνση [email protected]. Στοχεύουμε πάντοτε στο να προσφέρου με την καλύτερη και πιο οικονομική υπηρεσία και μπορείτε πάντα να κανονίσετε την παραλαβή από το Κατάστημά μας δωρεάν όποτε επιθυμείτε.

Για παραδόσεις σε χώρες του εξωτερικού,το κόστος ποικίλει ανάλογα με την χώρα και την συγκεκριμένη περιοχή. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωσή σας, συνιστούμε πριν προχωρήσετε σε κάποια αγορά να μας αποστέλλετε μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε και εμείς θα σας ενημερώνουμε για το κόστος αποστολής αυτών στην διεύθυνση που επιθυμείτε.

Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

-thumb -thumb-2
-2
-15%
Γλώσσα

Website created with by Elegento