Miro - Basic Art Series

Διαθεσιμότητα: In stock - Ready to ship!
SKU
PE00000012249
24,00EUR

Με καριέρα επτά δεκαετιών, ο γεννημένος στην Καταλονία Joan Miro (1893-1983) ήταν ένας πολυμαθής γίγαντας της μοντέρνας τέχνης, παράγοντας αριστουργήματα σε ζωγραφική, γλυπτική, βιβλία τέχνης, ταπισερί και κεραμικά, και ασπαζόταν ιδεολογίες τόσο διαφορετικές όπως ο Φωβισμός και ο Σουρεαλισμός. Κατά τη διάρκεια της εκπληκτικής παραγωγής του, ο Miro εξελισσόταν συνεχώς, επιδιώκοντας να αποφύγει την κατηγοριοποίηση και την έγκριση των «αστών» κριτικών τέχνης όσο κυνηγούσε τους δικούς του ονειρικούς κόσμους. Αναδυόμενος στο κοινό στις αρχές της δεκαετίας του 1920, πειραματίστηκε για πρώτη φορά με τον Φωβισμό και τον Κυβισμό πριν αναπτύξει ένα ξεχωριστό στυλ συμβόλων και εικονογραμμάτων, διατεταγμένα σε άπιαστες οπτικές αφηγήσεις, με συχνή αναφορά στην καταλανική ζωή. Καθώς η καριέρα του προχωρούσε, ο Miro προχώρησε προς τον σουρεαλισμό και, παρόλο που ποτέ δεν ταυτίστηκε πλήρως με το κίνημα, αναδείχθηκε ως ένας από τους πιο διάσημους ασκούμενους του με τεχνικές όπως το αυτοματοποιημένο σχέδιο, η λυρική αφαίρεση και η ζωγραφική στο Έγχρωμο Πεδίο. Τα επόμενα χρόνια, διαφοροποίησε περαιτέρω τα μέσα του, δουλεύοντας με κεραμικά, υφάσματα, ακόμη και προτείνοντας γλυπτά από αέριο. Μέσα από τα ζωηρά χρώματα, τις ονειρικές φαντασιώσεις και τα αινιγματικά σύμβολά του, αυτό το βιβλίο συγκεντρώνει τα πολυάριθμα σκέλη του καλειδοσκοπικού έργου του Miro για να παρουσιάσει τη συναρπαστική καριέρα του, την αλληλεπίδρασή της με μεγάλα μοντερνιστικά κινήματα και πώς τον έκανε έναν μοντερνιστικό θρύλο.

Μέγεθος: M: 21 × Π: 26 εκ.

Εξώφυλλο: Σκληρόδετο

Γλώσσα: Αγγλικά

Για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 60 ΕΥΡΩ η παράδοση εντός Ελλάδος είναι ΔΩΡΕΑΝ, εκτός από περιπτώσεις μεγάλων επίπλων, καθώς και κάποιων προϊόντων φωτισμού, τα οποία είναι περισσότερο ευπαθή. Μικρότερα προϊόντα αποστέλλονται ως κανονικά δέματα. Κατά την περίοδο των εκπτώσεων δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά.

Το κόστος αποστολής για την Ελλάδα είναι περίπου 3,50 ΕΥΡΩ για κάθε δέμα (μικρά προϊόντα έως 2 κιλά). Ογκώδη αντικείμενα αποστέλλονται ως μεγάλα δέματα. Το ακριβές κόστος αποστολής αυτών θα φαίνεται κατά την διαδικασία της αγοράς, αλλά εκτιμάται σε περίπου 6 ΕΥΡΩ. Κάποια μεγαλύτερα έπιπλα και φωτιστικά απαιτούν ειδική παράδοση ή ενδεχομένως και απευθείας παραλαβή από το Κατάστημα μας. Για τις περιπτώσεις αυτές, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, παρακαλούμε συνεννοηθείτε σχετικά μαζί μας, καλώντας μας στο τηλ. (+30) 210 220 8434 ή αποστέλλοντας email στην διεύθυνση [email protected]. Στοχεύουμε πάντοτε στο να προσφέρου με την καλύτερη και πιο οικονομική υπηρεσία και μπορείτε πάντα να κανονίσετε την παραλαβή από το Κατάστημά μας δωρεάν όποτε επιθυμείτε.

Για παραδόσεις σε χώρες του εξωτερικού,το κόστος ποικίλει ανάλογα με την χώρα και την συγκεκριμένη περιοχή. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωσή σας, συνιστούμε πριν προχωρήσετε σε κάποια αγορά να μας αποστέλλετε μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε και εμείς θα σας ενημερώνουμε για το κόστος αποστολής αυτών στην διεύθυνση που επιθυμείτε.

Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

-thumb -thumb-2
-2
Γλώσσα

Website created with by Elegento