David Hockney - 40 series

Διαθεσιμότητα: In stock - Ready to ship!
SKU
PE00000012232
Ειδική Τιμή 34,20EUR Κανονική Τιμή 38,00EUR

Ως ειδική έκδοση για τον εορτασμό της 40ης επετείου του TASCHEN, αυτός ο τόμος παρουσιάζει τη ζωή και το έργο του David Hockney χρόνο με το χρόνο ως έναν διάλογο μεταξύ των έργων και των φωνών του. Από το Λονδίνο του Swinging Sixties, μέχρι τα εκτεταμένα τοπία της γενέτειράς του Γιορκσάιρ, ανακαλύπτουμε πώς ο Hockney αναλαμβάνει την καλλιτεχνική του έρευνα και πού βρίσκει έμπνευση για το πολύπλευρο έργο του.

Ποπ καλλιτέχνης, ζωγράφος της σύγχρονης ζωής, τοπιογράφος, κύριος των χρωμάτων, εξερευνητής της εικόνας και της αντίληψης—εδώ και έξι δεκαετίες, ο David Hockney είναι γνωστός ως καλλιτέχνης που βρίσκει πάντα νέους τρόπους εξερεύνησης του κόσμου και των αναπαραστασιακών του δυνατοτήτων. Εκτός από τα σχέδια στα οποία μεταφέρει ό,τι βλέπει απευθείας σε χαρτί, υπάρχουν κολάζ Polaroid που ανοίγουν το χώρο σε πολλές λεπτομερείς προβολές και σχέδια iPad. 

Η ζωή και το έργο του Hockney παρουσιάζονται χρόνο με το χρόνο ως ένας διάλογος μεταξύ των έργων και των φωνών του από την εποχή, μαζί με κριτικές και προβληματισμούς του καλλιτέχνη σε ένα χρονολογικό κείμενο, συμπληρωμένο με φωτογραφίες πορτρέτου και εκθέσεις. Μαζί ανοίγουν νέες προοπτικές, σελίδα στη σελίδα, αποκαλύπτοντας πώς ο Χόκνεϊ αναλαμβάνει την καλλιτεχνική του έρευνα, πώς αναπτύσσεται η ζωγραφική του και πού βρίσκει έμπνευση για το πολύπλευρο έργο του. 

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

Ο David Hockney (γεννημένος στις 9 Ιουλίου 1937) είναι Άγγλος ζωγράφος, σχεδιαστής, χαράκτης, σκηνογράφος και φωτογράφος. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 1960 κατά τη διάρκεια της ακμής της βρετανικής ποπ, στη συνέχεια μετακόμισε στο Λος Άντζελες το 1964, όπου ζωγράφισε περίφημα μια σειρά από πισίνες. Παράλληλα με τα κλασικά είδη πορτραίτου και τοπίου, συνέχιζε πάντα να εξελίσσει την τέχνη του, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως Polaroid, φωτοτυπικά και φαξ, ψηφιακά βίντεο ή το iPhone και το iPad ως εργαλεία για την τέχνη του. Ο David Hockney είναι ένας από τους πιο ευρέως δημοφιλής καλλιτέχνες της εποχής μας. 

Μέγεθος: M: 15,5 × Π: 21,5 εκ.

Εξώφυλλο: Σκληρόδετο

Γλώσσα: Αγγλικά

Για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 60 ΕΥΡΩ η παράδοση εντός Ελλάδος είναι ΔΩΡΕΑΝ, εκτός από περιπτώσεις μεγάλων επίπλων, καθώς και κάποιων προϊόντων φωτισμού, τα οποία είναι περισσότερο ευπαθή. Μικρότερα προϊόντα αποστέλλονται ως κανονικά δέματα. Κατά την περίοδο των εκπτώσεων δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά.

Το κόστος αποστολής για την Ελλάδα είναι περίπου 3,50 ΕΥΡΩ για κάθε δέμα (μικρά προϊόντα έως 2 κιλά). Ογκώδη αντικείμενα αποστέλλονται ως μεγάλα δέματα. Το ακριβές κόστος αποστολής αυτών θα φαίνεται κατά την διαδικασία της αγοράς, αλλά εκτιμάται σε περίπου 6 ΕΥΡΩ. Κάποια μεγαλύτερα έπιπλα και φωτιστικά απαιτούν ειδική παράδοση ή ενδεχομένως και απευθείας παραλαβή από το Κατάστημα μας. Για τις περιπτώσεις αυτές, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, παρακαλούμε συνεννοηθείτε σχετικά μαζί μας, καλώντας μας στο τηλ. (+30) 210 220 8434 ή αποστέλλοντας email στην διεύθυνση [email protected]. Στοχεύουμε πάντοτε στο να προσφέρου με την καλύτερη και πιο οικονομική υπηρεσία και μπορείτε πάντα να κανονίσετε την παραλαβή από το Κατάστημά μας δωρεάν όποτε επιθυμείτε.

Για παραδόσεις σε χώρες του εξωτερικού,το κόστος ποικίλει ανάλογα με την χώρα και την συγκεκριμένη περιοχή. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωσή σας, συνιστούμε πριν προχωρήσετε σε κάποια αγορά να μας αποστέλλετε μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε και εμείς θα σας ενημερώνουμε για το κόστος αποστολής αυτών στην διεύθυνση που επιθυμείτε.

Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

-thumb -thumb-2
-2
-10%
Γλώσσα

Website created with by Elegento